Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Δροσερό γλυκό ροδάκινου

1 πακέτο μπισκότα πτι μπέρ

1 φυτική σαντιγί

1/2 απο το κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί κομπόστα ροδάκινου η ότι άλλο θέλετε,ακόμη και φρέσκα φρούτα,σε περίπτωση που διαλέξετε φρέσκα φρούτα θα τα βρέξετε σε λίγο σιρόπι με λικέρ μέσα.


 

Τελειωμένο το γλυκό χωρις τις φέτες ροδάκινου στην επιφάνεια του

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και σαντιγί φαινονται και οι στρωσεις του

Βουτάτε για λίγο τα σαβουαγιάρ σε ένα μείγμα απο γάλα και λικέρ και τα στρώνετε στον πάτο του ταψιού να καλύψουν καλά και τις γωνίες
Χτυπάτε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλλια
 μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.
Μεσα εκεί κόβετε τα ροδάκινα κομμάτια αλλά κρατάτε μερικά 
για να στολισετε το γλυκό στο τέλος.
Ξανακάνετε την ίδια διαδικασία με τα μπισκότα και την κρέμα αλλη μια φορά.
Μετά κόβετε τα ροδάκινα που αφήσατε σε φέτες και στολίζετε το γλυκό σας.
Το αφήνετε τουλάχιστον 24 ώρες στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί.

Είναι ελαφρύ ,δροσερό και εύκολο,θα το φάνε όλοι

 ευχάριστα γιατί έχει πολυ λεπτή γεύση.


Γλυκό ψυγείου με φέτες ροδάκινου την επιφανεια και σαντιγι

Μισο ταψι αλουμινιου με γλυκο ψυγείου ροδάκινο

Popular Posts

Μπριάμ φούρνου

Eνα απο τα ωραιότερα φαγητά του Καλοκαιριού,κατά τη γν.ωμη μου πάντα,γιατί γούστα είναι αυτά και ο καθένας με τα δικά του. Πάντως είναι υγει...

Συνολικές προβολές σελίδας