Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Μικίκια της κυρίας Νίνας

3 φλυτζάνες αλεύρι

1 μπαίκιν πάουντερ

1 αυγό

μισό κουτάλακι αλάτι

2 φλυτζάνες νερό

λάδι για τηγάνισμα

και ρίχνετε και το μπαίκιν πάουντερ , το ανακατεύετε να ενσωματωθούν τα δύο υλικά

Ρίχνετε μέσα ένα αυγό ,το αλάτι και το νερό



Τα ανακατέυετε πολύ καλά να γίνουν ζυμη,είναι λίγο πιο σφιχτή απο τη ζύμη για τους λουκουμάδες

Βάζετε αρκετό καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και ρίχνετε κουταλιές κουταλιές το μείγμα.

Το γυρίζετε και απο τις δυο πλευρές να γίνουν χρυσοκίτρινα.

Εχουν μια ωραία κρούστα απέξω και μέσα ειναι μαλακά και αφράτα

Τα σερβίρετε με μέλι ,και με φετούλα όμως νομίζω θα πηγαίνουν ωραία αλλά και με μερέντα,οπως του αρέσει του καθενός.

Ευχαριστώ την κυρία Νίνα για τη συνταγή,απλή ,νόστιμη και με λίγα υλικά
 



Δείτε και την ομάδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/groups/osamasaresounkaiagapame

Είμαστε και στο Pinterest https://gr.pinterest.com/soulapap62/_saved/


Κατσίκι με μελιτζάνες και πατάτες στη γάστρα

Κάποια φαγητά τα εμπνέεσαι βάσει του γούστου σου ,των υλικών, η της εποχής. Κάπως έτσι μου γεννήθηκε η επιθυμία να μαγειρέψω το κατσίκι και ...

Συνολικές προβολές σελίδας